Castiguri financiare in videochat


Partea financiara este foarte importanta in acest domeniu, de aceea iti garantam evolutie continua si transparenta, pentru ca ai la dispozitie posibilitatea de a-ti verifica singura incasarile, pe care ulterior le vei primi intotdeauna la timp.

Pentru un model din echipa United Models Studio - Constanta, castigurile pot varia intre 2.500$ - 25.000$. Diferenta atat de mare intre venituri depinde doar de implicarea fiecarui model . La United Models Studio - Constanta , venitul mediu lunar este peste 7.500 $, dar avem si modele care castiga de cel putin 3 ori mai mult. Echipa United Models Studio - Constanta sustine fiecare model de videochat in parte pentru atingerea obiectivului dorit si ne mandrim cu o rata de succes de 100%. Altfel spus, toate modelele care au avut ambitia, seriozitatea si rabdarea sa invete tainele acestui job in cadrul echipei United Models Studio, au reusit sa ajunga la performantele financiare dorite si, si-au indeplinit visul – independenta financiara.

Apreciem pe deplin fiecare efort al tau si il recompensam cu bonusuri si premii. Consideram competitia ca fiind un factor foarte motivant si care propulseaza intreaga echipa sa evolueze. Lunar, alegem modelul care are cele mai bune rezultate si care a surprins prin originalitate, si o recompensam cu un bonus special - un bonus United Models Studio. Astfel te vei bucura de un nou bonus care sa-ti aduca o mai mare satisfactie. Este minunat, nu-i asa?

Legalitate

Nu facem compromisuri de nici un fel si nu vrem sa riscam in nici un fel siguranta colectivului, si a afacerii pe care am creat-o. In plus este normal si firesc sa activam legal, dorind sa dezvoltam durabil acest studio de videochat pe o piata care este mereu in schimbare.

La United Models Studio - Constanta toti colaboratorii si furnizorii de servicii sunt reprezentati corect, prin cadrul unui contract. Incasarile sunt la vedere, sumele sunt platite in mod transparent, astfel ca tu sa fii convinsa ca esti in deplina siguranta.

Videochatul este un job legal, un loc de munca in care iti poti folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea. Activitatea de videochat consta in legatura directa (prin intermediul calculatorului si a camerei web) cu persoane din intreaga lume, care vor plati un pret pe minut de-a lungul intregii sesiuni.

Este un job care iti ofera o flexibilitate maxima in orarul de lucru, tu avand posibilitatea de a-ti face singura programul, asta insemnand ca vei avea timp atat pentru facultate cat si pentru iesiri in oras sau pentru tine in general. Videochatul consta in dialogul direct cu persoane din intreaga lume prin intermediul calculatorului si al unei camere web. Pe langa conditiile legale in care iti vei desfasura activitatea, te asiguram ca vei avea parte de discretie totala si respect din partea tuturor celor implicati.


Te asteptam in echipa noastra, aici gasesti confidentialitate si profesionalism.

IESI IN EVIDENTA
O echipa care te face sa te simti vedeta, care te ajuta sa pasesti
increzatoare, sa fii admirata sau pur si simplu sa fii TU!

Intrebari frecvente

1. Ce este videochatul si ce presupune aceasta activitate?

Cu siguranta ai comunicat pana in acest moment cu prietenii pe Facebook, Whatsapp, sau Messenger. Daca acest lucru s-a intamplat, inseamna ca deja esti familiarizata cu chatul. Interesant este ca, se pot castiga bani din astfel de conversatii. Avem zeci de colaboratoare care castiga mii de dolari comunicand prin intermediul calculatorului cu persoane aflate de mii de kilometri distanta.

2.Confidentialitatea imi este asigurata?

Datele personale ale modelelor noastre nu apar pe site-uri. Datele tale personale vor fi utilizate strict pentru evidenta noastra interna. Pe site-uri, vei functiona cu un nickname.

3. Cati bani se pot face din videochat?

Fiecare din noi stim ca se pot castiga sume considerabile din videochat. Acesta este singurul domeniu in care castigurile pot fi nelimitate. In functie implicarea si timpul alocat acestei colaborari, castigurile pot fi intr-adevar impresionante. United Models Studio - Constanta te va sustine sa obtii incasari cat mai mari, insa un lucru este sigur: castigurile difera de la persoana la persoana, in functie de vointa si implicarea fiecareia. Pentru un model incepator veniturile pot ajunge la cateva sute de dolari/zi, iar cele cu experienta pot castiga de 4-5 ori mai mult.

4.Nu am experienta. Este posibil sa devin model de succes in scurt timp?

Fiecare model va avea parte de o perioada de training in care i se vor furniza toate informatiile necesare despre site-urile colaboratoare. Noi ne vom stradui ca evolutia ta sa fie una cat mai rapida, iti vom dezvalui toate secretele pe care trebuie sa stii despre videochat, iar apoi totul va depinde de implicarea ta! Daca respecti programul si urmezi sfaturile noastre, poti deveni un model de succes in mai putin de 6 luni.

5. Cum trebuie sa arati pentru a te angaja la United Models Studio - Constanta? Trebuie sa ai dimensiuni de model?

Noi consideram ca aspectul fizic nu defineste sub nici o forma personalitatea unei persoane, iar un zambet cald tine intotdeauna locul unor masuratori supraevaluate. Importanta este vointa ta, capacitatea de a comunica si atitudinea pozitiva!

6. Ce se va intampla cu pozele si clipurile facute la United Models Studio Constanta?

Aceste materiale sunt facute exclusiv pentru promovarea ta pe site-urile colaboratoare. In contractul pe care il semnam cu tine, exista o clauza prin care noi ne angajam sa nu folosim niciodata fotografiile sau clipurile cu tine in alt scop. Asadar, poti fi cat se poate de sigura ca identitatea ta e pe deplin protejata.

7. Este obligatoriu sa stiu perfect limba engleza?

Totul porneste de la o buna comunicare in acest domeniu dar, nu va faceti probleme! Chiar daca, nu stapaniti foarte bine limba engleza, avem programe avansate de calculator, care va vor ajuta sa traduceti frazele respective dintr-o limba in alta. Tot ceea ce trebuie sa faceti este sa copiati textul si apoi sa asteptati ca programul sa va faca traducerea. Pe langa aceste programe, o sa primiti de la noi diverse materiale cu cele mai uzuale expresii in limba engleza, liste cu prescurtari, etc. Trainerii nostri de sex feminin va vor ajuta de fiecare data cand va fi nevoie. Poate exista si posibilitatea urmarii unui curs de limba engleza pentru persoanele interesate.

8. De ce v-as alege pe voi?

Pentru profesionalismul desavarsit de care dam dovada in orice situatie, pentru seriozitatea in privinta platii si a colectivului unit care te va intampina mereu cu un zambet si care iti va fi alaturi indiferent de natura problemei tale, fie aceasta si personala.

Suntem o echipa tanara, serioasa si unita.

Oferim training profesional gratuit, suntem la dispozitia ta prin asigurarea unui suport profesional 24 de ore, 7 zile pe saptamana pentru a-ti asigura sprijin si intelegere oricand ai nevoie.

Beneficiezi de o echipa administrativa bine pregatita, aparatura performanta si un spatiu de lucru luxos.

Open chat