United Models Studio - Constanta

Studioul nostru se caracterizata prin stil si eleganta, iar modelele ce fac parte din echipa noastra sunt persoane cu un stil deosebit, serioase, elegante si au in spate un program de training specializat si adaptat la personalitatea si nevoile fiecareia, de asemenea lucram cu site-uri profitabile.

Noi nu descoperim modele de calitate, noi le cream si dobandirea succesului alaturi de o echipa tanara este pasul firesc daca te alaturi echipei United Models Studio - Constanta.

Fiecare model are personalitate proprie si noi ne vom adapta personalitatii tale, iti vom promova imaginea, te vom ajuta sa te integrezi in echipa sa intelegi exact ce presupune acest job astfel incat castigurile tale sa fie la inaltimea asteptarilor.

0773 825 076 - Angajari Videochat Constanta

Avantajele unui job in echipa United Models Studio - Constanta


Castigurile


Un model de succes, dedicandu-se cu seriozitate unei munci continue, va ajunge usor la un nivel de profesionalism ridicat, putand incasa bonusuri substantiale, castigurile variind in functie de dedicarea, atentia si importanta pe care o acorda activitatii prestate.

Un avantaj esential in obtinerea acestor performante este buna cunoastere a limbii engleze, la care se adaugă dezinvoltura, naturaletea si abilitatile conversationale.


Program flexibil


Ca si model iti poti organiza programul in multe feluri. In orice situatie, iti poti imparti timpul in asa fel incat sa iti fie tie convenabil. Si modelele videochat se duc la facultate, au prieteni, familii sau au copii.

Pentru toata lumea timpul este important, de aceea noi incercam sa te ajutam sa iti faci programul in functie de viata ta personala sau sociala. Programul este structurat in 3 ture, astfel incat iti poti alege varianta care ti se potriveste cel mai bine.


Confidentialitate


Confidentialitatea in acest domeniu este una dintre cele mai importante aspecte ale acestei activitatii, si aici ne referim la protectia datelor personale ale modelelor . Ne angajam prin contract sa iti protejam identitatea si intimitatea.

Discutiile din sesiunile private, sunt confidenţiale iar imaginile nu sunt vazute decat de membru. Pentru vizitatorii din Romania, modelele din studioul nostru nu sunt accesibile, ele nefiind vizibile cand un vizitator din Romania acceseaza siteurile de videochat.

Poti avea 100% incredere in protectia identitatii pe internet oferita de United Models Studio - Constanta si astfel ca nici un prieten sau cunostinta din Romania nu o sa iti acceseze nici macar accidental profilul.

Locatia nostra se afla intr-o zona extrem de linistita si discreta. Nu avem nevoie de reclama stradala sau de nici un banner ostentativ la vedere.


Independenta financiara


Un job alaturi de echipa United Models Studio - Constanta te poate ajuta sa devii ceea ce ti-ai dorit mereu. Iti vei putea permite mai mult cu mai putine sacrificii. Iti vei putea satisface orice capriciu, iti vei putea permite orice excursie exotica, orice masina, o locuinta, ore interminabile de shopping sau chiar un nou chip, corp cu ajutorul costisitoarelor tratamente si operatii estetice.

Toate acestea fara prea multe sacrificii, fara a renunta la programul tau, la tabieturile tale, la educatie, la prieteni sau familie.

IESI IN EVIDENTA
O echipa care te face sa te simti vedeta, care te ajuta sa pasesti
increzatoare, sa fii admirata sau pur si simplu sa fii TU!

Castiguri

Castigurile in domeniul sunt foarte bune. Suma castigata variaza in functie de timpul petrecut online, seriozitate, interesul acordat membrilor, calitatea fotografiilor, etc.

Castigurile minime aproximative inregistrate la noi in studio (dupa perioada de acomodare) este de 2.500-5.000$/luna, iar castigul aproximativ inregistrat la noi in studio pana in momentul actual este de 7.500$/luna (sumele sunt reale, fara nici un fel de exagerare).

Un model de succes ajunge sa castige chiar si 25.000$/luna

Imaginea ta conteaza enorm si noi te vom ajuta sa iti descoperi stilul si atitudinea necesara acestiu job.


Totul depinde de voi!

Contactati-ne


telefon Telefon: 0773 825 076
telefon WhatsApp: 0773 825 076
facebook Facebook: UnitedModels
facebook Messenger: UnitedModels
Open chat