Angajari Videochat Constanta

Dorim in permanenta sa extindem echipa de modele. Oare, tu sa fii urmatorul model de top din echipa United Models Studio - Constanta?

Iti doresti sa faci parte din echipa noastra? Inainte de a intra in legatura cu noi, afla ce conditii trebuie sa indeplinesti. Acestea sunt simple, insa foarte importante pentru noi, astfel incat le acordam o atentie deosebita:

Sa ai minim 18 ani
Sa cunosti limba engleza la nivel de conversatie
Sa fii o persoana civilizata
Sa ai rabdare si sa intelegi ca succesul se construieste
Sa fii ambitioasa
Sa ai un aspect fizic ingrijit
Sa fii o persoana deschisa si sociabila

Dupa cum ai observat, nu punem accent pe experienta ta anterioara, insa ne dorim sa fii o persoana ambitioasa, care isi doreste sa se dezvolte pe plan profesional, alaturi de care sa avem o colaborare lunga si de succes. Daca acest lucru iti doresti si tu, atunci tot ceea ce trebuie sa faci este sa ai un pic de curaj si sa-ti oferi o sansa. Sansa de a fi un model profesionist si a castiga pe masura!

IESI IN EVIDENTA
O echipa care te face sa te simti vedeta, care te ajuta sa pasesti
increzatoare, sa fii admirata sau pur si simplu sa fii TU!
0773 825 076 - Angajari Videochat Constanta

Oferta United Models Studio - Constanta

Comisioane progresive 50-70%

In functie de incasarile tale, de timpul petrecut online dar si de seriozitatea ta, studioul nostru te recompenseaza cu comisoane special create pentru tine. Vino in echipa United Models Studio - Constanta si convinge-te!

Bonus de recomandare - 200$

Daca vii cu prietena ta si lucrati impreuna in studioul United Models poti pleca inca din prima luna cu 200$ in plus si vei putea sa lucrezi in aceasi tura cu prietena ta si astfel veti putea mult mai usor sa iesiti la cumparaturi.

Oferim cazare

Daca doresti o colaborare cu noi, dar nu locuiesti in Constanta, United Models Studio vine in sprijinul tau. Iti oferim cazare in primele luni de colaborare fara nici un cost. Tot ceea ce cerem de la tine este seriozitate, respect si implicare 100%.

Castiga o operatie estetica

In videochat aspectul conteaza, pentru modelele care vor sa-si mareasca incasarile printr-un look mai provocator, le putem ajuta printr-un sistem foarte usor de rate pentru orice tip de procedura: marire buze, operatii estetice si de ce nu un bust mai generos!

O casa pentru tine

Orice model de videochat de succes are o locuinta proprie, cu ajutorul studioului de videochat United Models poti sa-ti indeplinesti visul de a avea o casa doar a ta intr-un timp record. Vino la un interviu si iti vom prezenta oferta "CasaTA". Programeaza-te la un interviu la telefon 0721 860 082

United Models Studio - Constanta


Training personalizat


Trainingul pe care ti-l vom oferi va fi unul personalizat special pentru tine. Echipa United Models Studio - Constanta, va fi mereu alaturi de tine, astfel incat sa te poti dezvolta, sa devii un model de top! Iti oferim idei despre cum sa ai o atitudine cat mai atragatoare in fata camerei, cum sa starnesti interesul unui numar cat mai mare de admiratori, cum sa ai membri fideli si bineinteles, cum sa ai un venit in continua crestere.

Vei invata cum sa ai grija de imaginea ta, de la modul cum sa-ti selectezi imbracamintea, pana la cele mai mici detalii cum sa-ti alegi machiajul perfect pentru a-ti scoate in evidenta frumusetea. Te vom ajuta sa-ti imbunatatesti nivelul de conversatie a limbii engleze conversational si scris, astfel incat, sa fii capabila sa abordezi orice subiect de discutie pe o tema dorita.

Credem in tine si in faptul ca succesul vine in masura in care ne dedicam dezvoltarii tale ca model, astfel ca vei avea tot sprijinul nostru in calea ta spre succes!


Dotare studio


Departamentul tehnic are rolul de a asigura o buna functionare a intregului departament IT, ei fiind acolo pentru orice detaliu tehnic, fie el si cel mai mic. Am ales sa colaboram cu site-uri ce pun pe deplin accentul pe calitatea modelelor noastre. Vorbim de site-uri profesioniste cu un trafic intens, tarife care motiveaza modelul si care pun accentul pe promovarea modelelor care dovedesc ca pot excela. Tinem legatura indeaproape cu site-urile pe care activeaza modelele noastre, cu unele dintre acestea avand un regim personalizat prin care colaboram.

Suntem dotati cu echipamente de ultima generatie, pentru ca punem cu adevarat accentul pe calitatea modului in care modelele noastre se prezinta in fata camerei, am ales sa investim in tot ceea ce inseamna echipamente de ultima generatie, dorind sa multumim si sa satisfacem fiecare parte, fie ca vorbim de modele, de site-urile partenere, de membrii platitori, sau pur si simplu din respect pentru munca pe care o depunem.

Open chat